KAYSERİ / KOCASİNAN - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

May

“Minik Eller Büyük Hayaller” projesi kapsamında öğrencilerimizle Ahi Evran ve Selçuklu Müzesi gezileri yapıldı.

Nis

25 Nisan 2024 Perşembe Günü saat 12.00-12.30 arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü liderliğinide birlikte okuyoruz çalışması Kayseri'deki tüm okullarda gerçekleştirildi.

Kitap okuma faaliyeti düzenlendi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimiz hafta boyunca sürüyor. Kutlu olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreninde Okul Müdürümüz Aslan KALAY şunlar söyledi.

"Bugün; Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferini kutlamanın ve vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu yaşamaktayız.
Çanakkale Zaferi; dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı, güç dengelerinin değiştiği, olayların akışı üzerinde Türk Ulusunun belirleyici bir rol oynadığı, Kurtuluş Savaşımızın ilk meşalesinin tutuşturulduğu, yüce Türk ulusunun Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahramanlık ve fedakarlığının doruk noktasına ulaştığı bir prestij ve azmin mücadelesi olmuştur..."

Mrt

Türkçe Öğretmenimiz Sefer DURMAZ yaptığı konuşmada milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle andı.

Ock

2023-2024 Öğretim yılı birinci dönem sonu etkinliklerimizden kareler.

(Satranç Turnuvası, Kodlama Etkinliği, Tiyatro Etkinliği, Halk Türküleri... vs)

Ock

Ocak 2024 tarihinde Yozgat'ta yapılan okullar arası kros yarışmasında takım halinde 1. olarak Türkiye'de ilk 18 takım arasına girdik.

11 Şubat'ta Isparta'da yapılacak olan Kros Türkiye Şampiyonasında ilimiz Kayseri'yi temsil edecek olmaktan gurur duyuyoruz.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize şampiyonada başarılar diliyoruz.

Başarının mimarı başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ayşe ÇAYLAK olmak üzere tüm öğrencilerimize bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencileri "Atatürk Koşusunda" -yıldız erkekler kategorisinde- il birinciliği ve üçüncülüğü, -küçük erkekler kategorisinde- il ikinciliğini kazandı. Başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Her yıl olduğu gibi spor alanında da başarılarımız devam ediyor.

Kas

İlköğretim haftası etkinlikleri okulumuzda büyük coşkuyla yapıldı. Okul Müdürü Aslan KALAY yaptığı konuşmada eğitimin öneminden bahsetti.

eTwinning

Ekm

Değerli Annelerimiz; şiddet mağduru olma ya da şiddet riski bulunması durumuna bağlı olmaksızın tüm kadınlarımızın KADES'i (Kadın Destek Uygulaması) akıllı telefonlarına yüklemesi ve KADES'in kimi zaman tanık olunan şiddet olayları kimi zaman ise tesadüf etme-denk gelme şeklinde önceden öngörülemeyen anlık durumlardaki şiddet hadiselerinin içerisinde bulunma anlarında da şiddeti önlemede büyük fayda sağladığının unutulmaması gerekmektedir.

Kas

HOŞ GELDİNİZ