KAYSERİ / KOCASİNAN - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

.
Yeşil Mah. Üzümlü Geçidi Sok. No2 Kocasinan/KAYSERİ
Vizyon
Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak, Bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını artırmak için kullanmak, Mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği içinde yürütmek, Ben değil biz olarak hareket etmek, Tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp özveriyle çalışmak, Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını dikkate alan öğretme yöntemlerini geliştirmek, Öğrencilerimizin yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler yetiştirmektir.
ATLETİZMDE İL VE TÜRKİYE DERECELERİ
BAŞLAMA: 07.30 BİTİŞ : 13.10